Målbild

Som snickare är det viktigt att alltid ha en tydlig målbild när man arbetar. Man måste veta vad det är man vill skapa och hur slutresultatet ska se ut. Detta är något vi tänker på även i andra perspektiv. Vi vill vara snickeriet du vänder dig till i alla lägen, oavsett hur dina behov ser ut. Under vårt tak ryms flertalet specialinriktningar inom snickeri, men också en allmänt bred kompetens. Vi kan därför anta uppdrag av väldigt varierande sort och i både stor och liten skala.

Ett tryggt val

Vi är snickaren du väljer i Helsingborg när du värdesätter saker som t ex nära kundkontakt och möjlighet till skräddarsydda lösningar. Vi utgår alltid från dig och din vision när vi arbetar och lyssnar lyhört på vad det är du är ute efter. Därefter försöker vi leverera det du eftersöker och föredrar att låta arbetet ta lite längre tid, och göra dig riktigt nöjd, hellre än att stressa fram vilket skaparprocessen blir lidande av. Du kan alltid förvänta dig ett varmt och vänligt bemötande från oss, vi anser att kundmötena är en av de trevligaste bitarna med detta yrke och har genom vårt snickeri fått många fina vänner.

Miljötänk

I vårt arbete finns alltid miljöperspektivet med som en viktig parameter, bl.a. är vi noggranna med att återanvända material i den mån det går och därefter återvinna det som blir över. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi tänker kring arbete och miljö.