Ett yrke som ger

Att arbeta som snickare är både givande och utvecklande, man får förmoda att det gäller de flesta hantverksyrken. Man blir aldrig färdiglärd utan kan fortsätta att utvecklas som snickare genom hela sin karriär, bara man är öppen för det. Dels kan man specialisera sig på olika grenar inom bygg och snickeri och dels kan man finslipa sina färdigheter.

Vi snickare som arbetar här har solida grundkunskaper som bas vilka vi har fått genom grundlig utbildning och var och en av oss har dessutom våra specifika expertområden. Som helhet kompletterar vi varandra otroligt bra och kan därför erbjuda ett mycket brett spann av tjänster inom bygg och snickeri och relaterade områden.

Varje arbetsdag ser annorlunda ut mot den föregående, som snickare får man skapa och vara kreativ hela tiden. Det är förmodligen anledningen till varför vi trivs så väldigt bra med det vi gör och arbetar med ett till synes aldrig sinande engagemang. När man brinner för det man gör så syns det i ens resultat och vi speglar våra resultat i de kundomdömen och referenser som vi får motta. Vi är ödmjukt stolta över den respons vi får på våra tjänster och hoppas att även du väljer oss som din snickare nästa gång du behöver hjälp med bygg eller renovering i Helsingborg.

Billigare med ROT-avdraget

Alla som ska bygga eller renovera i sin bostad eller i sitt fritidshus kan ansöka om ROT-avdraget. Detta avdrag ger dig som privatperson rätt till 30% billigare arbetskostnader i samband med bygg- och renoveringsprojekt. Maxsumman för avdraget ligger på 50 000 per person och år vilket man kommer ganska långt på. Vi kan ge dig mer information samt hjälpa dig med din ROT-ansökan, det är bara att höra av dig till oss.