Bygg

Vi driver en modern snickeriverksamhet med kapacitet och förmåga att anta byggprojekt av många olika slag, även omfattande sådana. Ska du bygga ett hus? Inga problem! Vi kan till och med erbjuda helentreprenad och ansvara för att hela bygget sys ihop på bästa tänkbara sätt. Detta gör vi med hjälp av mångåriga samarbeten med andra lokala hantverkare här i Helsingborg.

Det finns förstås många mindre byggprojekt också, både inomhus och utomhus. Vill du ha en altan utanför vardagsrummet? En lekstuga i trädgården? Kanske drömmer du om en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet? Eller en måttanpassad loftsäng? Inga problem! Du ger oss din vision och vi ser till att förverkliga den.

Givetvis hjälper vi dig att ta fram ritningar och annat som behövs för att du ska få god överblick över ditt byggprojekt och för att det ska bli precis så som du drömmer om.

Renovering

Inget är så kul som att få sätta igång med ett renoveringsprojekt man gått och drömt om länge. Ofta har man storartade planer för sin bostad, men det kräver både tid, ork och pengar att förverkliga dem. När man väl bestämmer sig för att göra slag i saken så är man i regel riktigt peppad. Det gäller förstås att ha en snickare man litar på vid sin sida när man sjösätter renoveringsprojektet.

Vi hjälper dig med din renovering oavsett vilket rum eller vilken typ av projekt det handlar om. Som snickeri är vi certifierade av Byggkeramikrådet och har behörighet att arbeta i våtrum, dvs kök, badrum och tvättstuga. Dessutom kan vi hjälpa till med saker som fönsterrenovering och annat specialsnickeri. Vi antar stora som små renoveringsprojekt - alla är välkomna!